Разкриха ме!Натрупал кредити в офшорна зона:
реших срама си с вещи адвокати да прикрия!
Закупих преса,телевизии и глашатай с два мегафона,
за да докажа, че нямам нищо общо със ония,
гдето не плащат данъци!Не движа с яхта елегантна!
Пилот ми вдига вертолета.Сега една кутия,
останала с измислени злини от древността в Елада
ще срива имиджът на бедните ми роднини!
Лош бартер ли е да замениш жена си със по-млада!?
Но ще подчертая--след"Панама"...
и "Пандора" ще отмине!
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados