ОПТИМИСТИЧНО
Някой ден, някой ден –
ден, съвсем обикновен
ще съм смъртно уморен,
ще се скъса нещо в мен,
ще се гътна повален...
Ала не и победен –
всъщност ще съм възроден,
от купона възхитен,
който ще тече за мен
до безкрай от този ден...
© Атанас Димитров Todos los derechos reservados