11 oct 2020, 7:50

Оптимизъм 

  Poesía » Otra
290 0 0

Дъждът ще спре,

слънце ще изгрее.

Ще бъда аз добре,

славей нежно ще запее.

 

Колко хубав е света,

създаден от Господ Бог,

ще цъфтят навън цветя,

сякаш рисувани от Ван Гог*.

 

Животът смисъл има,

струва си да се живее,

дух излива се в рима,

усмихва се и пее.

 

*В смисъл, че са много хубави.

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??