11.10.2020 г., 7:50 ч.

Оптимизъм 

  Поезия » Друга
276 0 0

Дъждът ще спре,

слънце ще изгрее.

Ще бъда аз добре,

славей нежно ще запее.

 

Колко хубав е света,

създаден от Господ Бог,

ще цъфтят навън цветя,

сякаш рисувани от Ван Гог*.

 

Животът смисъл има,

струва си да се живее,

дух излива се в рима,

усмихва се и пее.

 

*В смисъл, че са много хубави.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??