Залъгвах се,
че още съм ти нужна
извън матрицата на твоя сън.
Така и не преминах
сѝнора на слънцето,
в най-влюбения земен път.
Но знай,
останах в песента на утрото
и в пролетния топъл лъч.
И в онзи миг –
трапчинка лудост,
избистрил сенките на твоя сън.
© Дочка Г Todos los derechos reservados