29 ene 2013, 15:59  

От дякон Игнатий до Дянков и Игнатов 

  Poesía » Civil
554 0 0

Игнатов отстраниха от властта,

весели се, народе, това е победа!

Такива хора ни тикат в пропастта,

такива хора лъжат като в очи те гледат,

човекът със злоупотреби много се оцапа -

в Научен фонд има над 60 нарушения,

много народ използва туй да се налапа,

няма да му простим за тези прегрешения -

че с държавните пари се е злоупотребило,

тези нямат съвест, нямат нещо свято, мило!

 

https://www.mediapool.bg/skandalat-v-nauchniya-fond-vze-glavata-na-sergei-ignatov-i-upravitelya-mu-news202195.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??