Игнатов отстраниха от властта,
весели се, народе, това е победа!
Такива хора ни тикат в пропастта,
такива хора лъжат като в очи те гледат,
човекът със злоупотреби много се оцапа -
в Научен фонд има над 60 нарушения,
много народ използва туй да се налапа,
няма да му простим за тези прегрешения -
че с държавните пари се е злоупотребило,
тези нямат съвест, нямат нещо свято, мило!
https://www.mediapool.bg/skandalat-v-nauchniya-fond-vze-glavata-na-sergei-ignatov-i-upravitelya-mu-news202195.html
© Георги Всички права запазени