9 mar 2013, 14:14

От името на мутрите 4 

  Poesía » Civil
483 0 0

Ние сме добре облечените бизнесмени.

Вижте ни как сме засмени.

Народът е агне, наближава Гергьовден,

ще му изядем месата в тоз нов ден.

Бойко, за твоята подкрепа ти благодарим.

Не сме бедни, затова те търпим,

а немногоимащите мизеруват,

но нас тях не ни интересуват!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??