Ние сме добре облечените бизнесмени.
Вижте ни как сме засмени.
Народът е агне, наближава Гергьовден,
ще му изядем месата в тоз нов ден.
Бойко, за твоята подкрепа ти благодарим.
Не сме бедни, затова те търпим,
а немногоимащите мизеруват,
но нас тях не ни интересуват!
© Георги Всички права запазени