2 dic 2011, 13:55

Отдадена на друг 

  Poesía » De amor
632 0 2

Случайно ти край мене мина,

с твоята усмивка ме плени,

но какво в теб се промени,

че повече не се появи.

 

Душата ми за тебе всеки ден жадува,

молех се на бога да те видя пак,

но не знаех, че на друг била си се отдала,

и живот прекрасен си изградила.

© Никола Диманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??