2.12.2011 г., 13:55 ч.

Отдадена на друг 

  Поезия » Любовна
633 0 2

Случайно ти край мене мина,

с твоята усмивка ме плени,

но какво в теб се промени,

че повече не се появи.

 

Душата ми за тебе всеки ден жадува,

молех се на бога да те видя пак,

но не знаех, че на друг била си се отдала,

и живот прекрасен си изградила.

© Никола Диманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??