27 feb 2008, 0:21

Отдаване 

  Poesía » De amor
1054 0 25

Мирис на див карамфил я омая.

После – див секс. И възторг.

 В полет безумен пое към безкрая,

 сякаш я викаше Бог.


Сякаш попадна на чужда планета –

 миг подир светлия грях.

 Мамят я нови незнайни небета –

 сипят в нощта звезден прах.

 

 

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??