Телесността ми ме поглъща,
избликва с всеки дъх.
Като израстък на самата себе си
пробива себе си.
Отелесява всяка крачка.
Отелесява всяка болка.
Заема целия свят около мен.
И смъртта провлачва нокти
по огромното ми тяло.
Впива пръсти в
разпилените коси.
И влиза в мен,
усещам я отвътре
пулсираща без мен.
Остава само отелесената крачка,
бликащият дъх.
Израстъкът
на мен самата.
Отелесеност –
пласт върху пласт
© Джина Б Todos los derechos reservados