11 feb 2011, 22:04

Откровение 

  Poesía » De amor
872 0 0

Да те жадувам като глътка въздух и да те търся сред безброй звезди...

Душата ми крещи!

И стене, моли се за всяка ласка, всеки допир, за твоите ръце.

За устните ти, нежността ти, за твоето сърце.

Да те жадувам като глътка въздух...

От теб да пия, за да се наситя!

© Ренета Данкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??