11.02.2011 г., 22:04 ч.

Откровение 

  Поезия » Любовна
873 0 0

Да те жадувам като глътка въздух и да те търся сред безброй звезди...

Душата ми крещи!

И стене, моли се за всяка ласка, всеки допир, за твоите ръце.

За устните ти, нежността ти, за твоето сърце.

Да те жадувам като глътка въздух...

От теб да пия, за да се наситя!

© Ренета Данкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??