26 dic 2006, 13:11

Отново 

  Poesía
631 0 2
Посветено на Х. Малах

Отново


Отново ще разцъфне утрото –
утрото на нашите надежди...
Отново ще покълне зърното –
зърното на нашата любов...
Отново ще пребъде лятото –
лятото на нашия живот...
Отново ще възкръсне щастие –
слънчев огън в небосвода син ...

© Велин Евстатиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??