26.12.2006 г., 13:11 ч.

Отново 

  Поезия
632 0 2
Посветено на Х. Малах

Отново


Отново ще разцъфне утрото –
утрото на нашите надежди...
Отново ще покълне зърното –
зърното на нашата любов...
Отново ще пребъде лятото –
лятото на нашия живот...
Отново ще възкръсне щастие –
слънчев огън в небосвода син ...

© Велин Евстатиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??