22 nov 2009, 17:43

Отражението в твойте очи 

  Poesía » De amor
515 0 2

Както нощем луната отразява

слънчевите лъчи на земята.

Както сутрин слънцето изгрее

над земята.

Така твойте очи отразяват 

светлината на любовта.

Така сутрин усмивката ти грее

на твоето лице.

© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??