22.11.2009 г., 17:43 ч.

Отражението в твойте очи 

  Поезия » Любовна
513 0 2

Както нощем луната отразява

слънчевите лъчи на земята.

Както сутрин слънцето изгрее

над земята.

Така твойте очи отразяват 

светлината на любовта.

Така сутрин усмивката ти грее

на твоето лице.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??