Хвърчат годините нататък
към други нови светове.
И там зад хоризонт- оттатък,
ухаят други цветове.
И друго слънце там ги грее,
и друг е сигурно светът.
Под друго було зрънце зрее
и мойто име там четат...
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados