Любов от други измерения,
щастливо чисто намерение
на две души отвъд причините,
открили смисъл, без да стине той.
А смисълът усеща, влюбен е,
и без любов, но как, загубен е,
а в нея вечен, благодарен е,
животът без любов бездарен е.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
La obra participa en el concurso:
Любовта е мъдростта на безумните и безумието на мъдрите »