12 dic 2012, 19:59

Пантофката на Пепеляшка 

  Poesía
310 0 0

ПАНТОФКАТА НА ПЕПЕЛЯШКА

 

 

Пантофката вълшебно

блестеше във нощта.

За Принца непотребно

бе всичко след това.

 

Със сигурност юнашка

той чакаше деня,

когато Пепеляшка

ще блесне в утринта.

 

Ще пъхне тя крачето

в пантофката едва

с вълшебство, след което

Принцеса ще е тя.

 

            

                                04.12.2012 г.

© Вили Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??