ПАНТОФКАТА НА ПЕПЕЛЯШКА
Пантофката вълшебно
блестеше във нощта.
За Принца непотребно
бе всичко след това.
Със сигурност юнашка
той чакаше деня,
когато Пепеляшка
ще блесне в утринта.
Ще пъхне тя крачето
в пантофката едва
с вълшебство, след което
Принцеса ще е тя.
04.12.2012 г.
© Вили Димитрова Всички права запазени