9 feb 2009, 12:32

Патова ситуация 

  Poesía » Otra
706 0 8

тя беше
непоправима наивничка
не спираше да вярва
че ако каже честно
как точно си го представя
подаръка от съдбата
непременно ще го получи

само че нямаше право на това
защото не вярваше
в господ

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??