9.02.2009 г., 12:32 ч.

Патова ситуация 

  Поезия » Друга
697 0 8

тя беше
непоправима наивничка
не спираше да вярва
че ако каже честно
как точно си го представя
подаръка от съдбата
непременно ще го получи

само че нямаше право на това
защото не вярваше
в господ

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??