31 oct 2017, 10:06

Пепелник 

  Poesía » Otra
542 0 2

И в тази яма на безумния позор

гасиш и тъпчеш никаквия въздух...

Цигарата е някакъв коптор.

Но твой е спътник, твоя леден полъх.

 

И мачкаш филтъра без жалост,

натискаш, дърпаш и ридаеш...

Цигарата безмилостно със наглост

забиваш като копие и желаеш...

 

Да имаш още глътка въздух чист,

във тоя мърляв, мръсен, гнусен космос.

Преди цигарата да загасиш..

и да им кажеш: "Копелета, сбогом!"

© Евето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??