Ти виждаш в черни краски всичко,
имай вяра, не се отчайвай лесно!
Ти полети волно като ято птички,
животът е хубав, сърцето ми е честно!
Напълни душата си с оптимизъм,
вярвай и ще спре твоят трагизъм!
Виж край теб природата красива,
вярвай и съдбата ти няма да е сива!
© Георги Todos los derechos reservados