19.03.2016 г., 19:03 ч.  

Не бъди песимист! 

  Поезия » Друга
323 0 0

Ти виждаш в черни краски всичко,

имай вяра, не се отчайвай лесно!

Ти полети волно като ято птички,

животът е хубав, сърцето ми е честно!

Напълни душата си с оптимизъм,

вярвай и ще спре твоят трагизъм!

Виж край теб природата красива,

вярвай и съдбата ти няма да е сива!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??