2 jul 2012, 15:15

Пиши ми, принцесо!! 

  Poesía
580 0 6

Стоя и те гледам...

Не мога!!

И дъх да поема не смея!

Не искам сега да се будиш,

докато по тебе копнея.

Принцесо, ти пишеш ми стихове,

редиш в тях от простите истини!

Аз ден подир ден препрочитам ги,

за мен са подпори спасителни.

Защото дори поетеса

от ранга на нашта Багряна

така не докосва в душата ми,

от болки до смърт прикована.

 

Пиши ми, принцесо, пиши ми,

не вярвай на критики жалки!
Аз тайно ще те препрочитам,

допивайки чашата жадно...

 

 

(на Rali23... с най-чисти чувства!)

 

© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??