Къде съм аз не зная...
Къде са всички хубави неща?
Къде отиде вярата че мога?
С ръка да махна всичко лошо-
и да продължа...!?
Самотен съм...,Боли ме много.
Самотен ,тъжен ,неразбран.
От мен се иска само да присъствам?
Но къде?Дори и аз не знам.
-Като на казармена проверка!
Когато питат те ти тук ли си-
ти силно отговаряш аз!
И пак завесата се спуска!?
Потъваш пак във самота.
За тях съм можеби изпята песен?
Но аз съм също със душа.
Душа която страда в самота.
Но пак отново се опитвам
за всичките да мисля със добро.
Нима съм толкова отчаян
че пиша ви това писмо!
© Ангел Todos los derechos reservados