26 feb 2011, 12:54

Писмото ти 

  Poesía » De amor
658 0 11

                                               "Писмо ти пиша старомодно

                                                на лист хартия от тетрадка"

 

                                               Димитър  Никифоров " argonyk"

 

 

Какво ли пише във писмото?

Дали започва с нежно "Мила..."?

Нетърпелива съм, защото,

копнеж предпролетен стаила,

 

очаквах този плик по спешност,

с лъч, от душата ти изпратен.

Бих го познала безпогрешно

дори и без адрес обратен.

 

От листа скромен от тетрадка

и от писмото старомодно

любов звучи с наивно-сладка 

мелодия най-благородна.

 

И няма смисъл да гадая

какъв е краят на писмото.

Любов е всяка запетая,

поезия в най-светли ноти.

 

Как изумена съм! Стъписана.

Плика отварям. Нервно сричам

на листа сто пъти написана

едничка думичка ОБИЧАМ.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??