20 nov 2008, 23:02

Пия до дъно 

  Poesía » De amor
661 0 1

ПИЯ ДО ДЪНО

 

Пия до дъно
за теб, за нас,
за всичко минало.
За обичта, която изгубихме,
за дланите, които вплетени
бяха ден подир ден...
Пия за тебе, мъко моя!
Не безизразни са очите ми,
а пълни с вина, с тъга,
със спомени вече отминали...
Пия отново и пак..
няма да спра,
докато не замрат в мене
болката и страданието ми...
И тази вечер сама
пресушавам бутилка, две...
Но какво от това -
нима любовта ми се връща и нима
разкрасява света.

© Катя Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Знам, но в този момент бях вдъхновена от нещо друго ... Вярвам във всичко
Propuestas
: ??:??