6 sept 2005, 16:09

Пламъче 

  Poesía
671 0 0
Пламъче те наричам,
а пожари си ти,
във черти на момиче
сто фатални жени.

Ти на стръкче приличаш,
а кипи в теб гора,
по детински обличаш,
а събличаш жена.

На поточе напомняш,
а си дива река,
цяла в счупени стомни
и разбити сърца.

В миловидност сияеш,
но облъчваш до кост,
мужду ада и рая,
крехък въжен си мост.

Пламъче те наричам,
а пожари си ти,
и такава обичам,
любя в теб сто жени.

© Стефан Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??