Ако с моята лодка летите,
понеделникът петък не слуша...
От вълните платна си ушийте,
океанът е вашата суша!
Капитан на платна от надежда!
Без посоки въртят се планети...
Нарисувах на слънцето вежда
и окото на фара засвети.
Люшнал вятър! Билетчета взима
и раздава местата на лодка.
Наберете си лято!... За зима!
Най-красивата в юли разходка!
Благодаря, Мария!
Поетичните ти предизвикателства са истинско удоволствие за мен!
© Todos los derechos reservados