8 may 2014, 22:35

Плевенска епопея 

  Poesía
698 0 0

  Плевенска епопея

 

  Плевенската епопея,

  кой не е чувал за нея,

  говорим за слава,

  без историческа забрава,

  дедите ни са се борили

  през вековете,

  преодолявали са страховете,

  генерали - щурм, бой,

  българският герой - той знае кой е той,

  исторически калейдоскоп, заря, знамена,

  България е горда страна,

  миналото ни не е забравено,

 то просто от нас е изоставено.

  Българи, ценете го, тъй като стойността му е непреходна! 

 

© Пламена Сомова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??