22 abr 2016, 8:25

По кафе 

  Poesía » De amor
270 0 0

Поканих те да пием по кафе,
а ти отпиваш щипките ми милост.
Изпиваш мен и моето сърце,
от топла глътка в обич да ме видиш.

 

И мигом ще се галиш от кръвта,
от пулса ми във вени ще танцуваш.
А аз ще литна в полет от мечта.
и тъй ще бъда в мислите си влюбен.

 

Поканих те да пием по кафе,
а ти отпиваш щипките ми милост.
Изпиваш мен и моето небе -
да можеш от душа да се разкриеш!
 

 

 

 

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??