Поканих те да пием по кафе,
а ти отпиваш щипките ми милост.
Изпиваш мен и моето сърце,
от топла глътка в обич да ме видиш.
И мигом ще се галиш от кръвта,
от пулса ми във вени ще танцуваш.
А аз ще литна в полет от мечта.
и тъй ще бъда в мислите си влюбен.
Поканих те да пием по кафе,
а ти отпиваш щипките ми милост.
Изпиваш мен и моето небе -
да можеш от душа да се разкриеш!