27 sept 2008, 23:59

По Кеворкян: ”Смъртта е вътре в нас” 

  Poesía
547 0 1
 

Да,

      сърцето не е

                                само един мускул...

Но

            и смъртта не е раздяла.

                                                   ЗАЩО?

ЗАЩО ЛИ?!

           Затова, че       

                                ЖИВОТЪТ не е един мускул!

А какво е животът,

                                    „една случайност"?!

                                                                              Не,

животът Е/СА...

                                  децата,

                                              приятелите,

                                                                     любимите,

АЗ!

           Живи  и/или мъртви,

                                     но

                                             ЖИВЕЕЩИ В НАС...

 

20.09.08

Сандански

 

© Катя Пачова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • всичко странно за мен е добро,не схващам някои неща ,но това по-скоро показва ,че аз не достигам до теб ,отколкото ти до читателите си
    поздрав
Propuestas
: ??:??