Да,
сърцето не е
само един мускул...
Но
и смъртта не е раздяла.
ЗАЩО?
ЗАЩО ЛИ?!
Затова, че
ЖИВОТЪТ не е един мускул!
А какво е животът,
„една случайност"?!
Не,
животът Е/СА...
децата,
приятелите,
любимите,
АЗ!
Живи и/или мъртви,
но
ЖИВЕЕЩИ В НАС...
20.09.08
Сандански
© Катя Пачова Всички права запазени
поздрав