4 jun 2024, 12:03

По пътя 5 

  Poesía
83 0 0

                П О   П Ъ Т Я   5

 

Мъдрото Утро попило от красотата на нощна романтика,

рано,рано изправя кръшна снага,

упоено от виртуозните песни на сладкопойните славеи,

ребром поставя актуалният въпрос за Точно Тук и Точно Сега!?

 

Хилядите потъвания на кървави залези,

са ордьоври на нощта към романтичния призив,

но нощните спомени ревностно пазени,

бледнеят пред красотата на въздигащият се Изгрев.

 

16.05.2024г на .гр. Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??