Мъдрото Утро попило от красотата на нощна романтика,
рано,рано изправя кръшна снага,
упоено от виртуозните песни на сладкопойните славеи,
ребром поставя актуалният въпрос за Точно Тук и Точно Сега!?
Хилядите потъвания на кървави залези,
са ордьоври на нощта към романтичния призив,
но нощните спомени ревностно пазени,
бледнеят пред красотата на въздигащият се Изгрев.
16.05.2024г на .гр. Свищов
© Красимир Кръстев Всички права запазени