10 jul 2006, 19:27

По синятя пътека 

  Poesía
759 0 3

   По синята пътека към безкрая
   където раждат се мечтите,
   вървим сами и се оплитаме,
   а чужди спомени изпълват дните.

   Когато стане всичко черно-бяло
   и чуствата загинат безвъзвратно,
   започва новото начало... начало
                          на мечтите!
 

 

© Соня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??