По синята пътека към безкрая
където раждат се мечтите,
вървим сами и се оплитаме,
а чужди спомени изпълват дните.
Когато стане всичко черно-бяло
и чуствата загинат безвъзвратно,
започва новото начало... начало
на мечтите!
© Соня Всички права запазени