По скалата "Човек"
В далечината залезът догаря,
приижда стародавна тишина
и крепостни стени събаря
на твоята съзидана съдба.
Усещаш пулсът на недрата
вибриращи през вените и в теб,
понесен в лабиринта на земята
издигаш се по скалата "Човек".
Човек - безкрай невероятен!
Човек - и музика, и зов..
Събран сред космос необятен
от извора на вечната любов!
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Todos los derechos reservados