Почти винаги объркани.
Тук-таме и сбъркани.
Веят се мечтите ни.
Имаше и търкания.
Почти винаги сме грешки.
Но не и съвсем грешни.
Вярно, обясняват ни,
че не сме разбрали:
дявол взели-дали!
Почти винаги, но не.
Все отритнати. Поне
знаем, че съвсем така,
взели-миг повече тъга,
но защо ли да ни пука?
Червей ли е или клюка,
няма да прежали никой.
Но защо ли все от тебе,
почти винаги съм обсебен?
© Стойчо Станев Todos los derechos reservados
Благодаря за оценката,Ана!
Дано не прозвучи нескромно:отстрани се вижда обективно!🙂