За надежда и за смелост няма възраст!
Няма граници за доблест и за чест!
Парашутните им куполи, разпръснати
от прелитащия горе самолет,
са поели по пътеката на славата.
Ала не за слава мислят в този час!
Тяхната безропотна отдаденост
пази денонощно всички нас.
В тях гори духът на мъжеството,
помислите - винаги са чисти!
Истината тяхна е доброто!
Смелите мъже – парашутисти!
© Мартина Василева Todos los derechos reservados