19 ene 2014, 22:12

Подарявам щастие 

  Poesía
588 0 1

Подарявам щастие... редите ли се на опашка?
Количеството е неограничено
и няма срок.
Ползвайте го прекомерно,
даже цял живот.
За невярващи и песимисти -
върви с листовка:
"приемайте го всеки ден с мисли чисти,
помага" - без уловка.
За хора готини и позитивни -
препоръчвам ви това:
бъдете влюбени и импулсивни
не утре, а сега!
 Подарявам щастие... забрави ли?
 Или за него чакаш ти?...
 ... познат си ми, така ли е?
 Ти щастие преди ми подари...
 сега и аз...
 Подарявам щастие... редите ли се на опашка?

© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??