Подарявам щастие... редите ли се на опашка?
Количеството е неограничено
и няма срок.
Ползвайте го прекомерно,
даже цял живот.
За невярващи и песимисти -
върви с листовка:
"приемайте го всеки ден с мисли чисти,
помага" - без уловка.
За хора готини и позитивни -
препоръчвам ви това:
бъдете влюбени и импулсивни
не утре, а сега!
Подарявам щастие... забрави ли?
Или за него чакаш ти?...
... познат си ми, така ли е?
Ти щастие преди ми подари...
сега и аз...
Подарявам щастие... редите ли се на опашка?
© Емилия Йорданова Всички права запазени