ПоговорИ ми!
Уморих се от експерименти
и мълчанието все да ми говори...
В очакване на нашите моменти,
сърцето ми... съвсем ще се затвори...
Задачи всеки ден решавам
със неизвестно - твоите очи...
Понякога на случая оставям
да ми покаже той от теб следи...
Живееш в мен... в сълзите,
позна ли ме... по думите...?
Ще сбъднем ли мечтите си,
болят... завързани за другите...?
Писмото ми е кратко, без адрес,
до Вчера криех го... Прости ми...
Какво ми трябва да обичам Днес...?
Само мъничко... поговорИ ми!
© Петър Трифонов Todos los derechos reservados