24 may 2016, 17:28  

Полъх 

  Poesía » Otra
346 0 2

Оплети пръсти.

Милувки.

Недей да ме търсиш.

В изгубени души.

 

Ще ти оставя за спомен,

каквото поискаш,

скъпа моя любов,

нима не сме достатъчни?

 

Поредните стихове без рима,

желания,

копнежи.

А единствено мечтаехме

думата "ние"

да продължи вечно.

 

А никой така и не каза,

че вечните неща,

са винаги най-мъчителни.

 

© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??